Сам усисавач Самсунг СЦ8870 се искључио током рада

Сергеи
1
одговор
225
погледа

Ћао Имам усисавач Самсунг СЦ8870. Дакле, током рада је прекинуо везу. Оставио сам да се потпуно охлади и заменио батерије, али то не ради. Мотор се укључује и искључује одмах на секунду, након две секунде поново се укључује и искључује, као да се неко препушта прекидачу. Шта би то могло бити? Била бих вам захвална на савету.

Коментари посетилаца
  1. Стручњак
    Амир Гумаров
    Стручњак

Здраво. У вашем случају, такво понашање усисавача може бити узроковано два фактора:

1. Неисправан термички релеј;
    2. Неисправност мотора.

У сваком случају, морате ускладити усисивач и посматрати.

Према првој тачки: покушајте да усисите усисавач директно без термичког релеја, само проверите да ли контакт који лежи на овом сензору сада иде директно у тело четке. Ако то не помогне, пређите на корак 2. Мотор има пуно ствари које могу проузроковати такав квар, од четкица до намотавања, тако да ако нема искуства са поправком, тада не тражите стручњаке за дијагностику. Такође на Интернету постоји много понуда у којима можете купити аналогни мотор унутар 1000 рубаља.

п.с. понекад се догоди да се филтер снажно зачепи усисним ваздухом и мотор „пригуши“ прегревањем. Искључује се, наравно, не након 2 секунде, попут вашег, већ након 10-20, али то још увек вриједи проверити.

Приложене фотографије:

Базени

Пумпе

Загревање