בעיית הלחץ במהלך פעולת המשאבה TSRm-158A

אלכסנדר
1
התשובה
243
של צפייה

שלום הסיפור הוא ככה. יש משאבה ТСРм-158А ובקר לחץ אלקטרוני EPS-16 המיוצר על ידי "משאבות פלוס ציוד", חרקוב. הבקר עומד על 2.5 מ 'מעל המשאבה. צינור היניקה והלחץ לבקר הם 50 מ"מ פלסטיק. החיווט הביתי הוא גם צינור פלסטיק בגודל 20 מ"מ. הנקודה הגבוהה ביותר 2.5 מ 'מעל הבקר. על פי הוראות ותיאור הבקר, עליו להבטיח את פעולת מערכת אספקת המים בבית כתחנת שאיבה ביתית מן המניין. כשמשתמשים במים קרים זה מה שקורה.

המשאבה מייצרת לחץ כיבוי של כ -2.2 מגפ"ס. ההפעלה מתרחשת בלחץ של כ -1.1 מגה מגה. המשאבה נדלקת וכבה, אין תכלילים שרירותיים המעידים על דליפה במערכת, ואין דליפות לעין במפרקי הצינורות. עם זאת, כאשר דוד המים המיידי מסוג Delimano מופעל לאחר זמן קצר של שימוש בו (כ -3 דקות), נורית החיווי במערכת ההפעלה היבשה תידלק בבקר והיא תכבה את המשאבה. אם דוד המים נכבה מוקדם יותר, אז ככל שהמערכת פועלת עד להגיע ללחץ הכיבוי, אותו סיפור חוזר. הפעלה מחדש של מערכת המיקום אינה משתנה. זה נמשך עד לפתיחת הברז לניקוז מים קרים בכל נקודה אחרת.

אחרי קצת, עד 1 ליטר. ניקוז מים מכל זה חוזר לקדמותו. בעצת נציג היצרן הוא ניסה לשנות את לחץ המיתוג עם בורג כוונון - זה לא עזר, הוא קנה מצבר הידראולי והרכיב אותו במערכת (והניח אותו גם לפני וגם אחרי הבקר), אבל זה גם לא שינה דבר. נציגי מרכז השירות של קייב של היצרן אומרים כי המשאבה שלי אינה מספקת לחץ מספיק (עם המשאבה ה"מתקדמת "יותר שלהם, כאשר בודקים את הבקר, לחץ הכיבוי היה בערך 4 מגה מגה.) הם לא חשבו לנכון לבדוק את הפעולה עם דוד המים האמור, מכיוון ש הכל ברור להם (קנו מאיתנו משאבה חדשה ותשמחו).

תגיד לי בבקשה מה לעשות? לירוק על אלקטרוניקה מתקדמת יקרה ולהתקין ממסר מכני טיפוסי, או שיש סיבה שלא אוכל לחשוב עליה? תודה מראש על תשובתך.

תגובות מבקרים
  1. מומחה
    ניקולאי פדורנקו
    מומחה

אחר הצהריים הטוב, אלכסנדר.אני ממשיך מההתאמה הנכונה שנעשתה על ידי הבורג והתקנת הצבר בכל המקרים.

זה נשאר, רק שניים:

1. עבור לתנאים של מרכז השירות והתקן את המשאבה שהם מציעים. הקדימו להם מראש את התנאים שלכם. רצוי להזמין מהם את ההתקנה. במקרה זה, הם יגיעו עם המשאבה "האופנתית" שלהם, תתקין ותקבל את העבודה. בלי לחץ, בלי חישוב.
    2. אפשרות גרועה יותר. בעת הלחמת צינור חם, האינסטלטורים עלולים לגרום ל"זרם "פנימי. ככל הנראה ניתן לאתר רק על ידי הצבת המצלמה בפנים הצינור ובמקרה של אישור, הלחמת החיבורים הפגומים. איור 1 ו -2 להבנה חזותית.

והכי גרוע, אם צנרת הקיר לקיר ומתבצעות תיקונים, לכן תחילה יש לשלול את פעולת המשאבה. יתכן שהמשאבה אינה מייצרת את הלחץ הדרוש (בהתחשב בנקודת ההזנה הגבוהה המרבית שלך של 5 מטר), מספר גדול של זוויות ומפרקי מסתובב גורמים לאובדן לחץ.
    למקרה, וודא כי שסתום כדור מותקן בשקע העמוד.

בנוסף, אני ממליץ לך להכיר את שלנו מאמר קשור.

תמונות מצורפות:

בריכות

משאבות

מחמם