Cum curățați cazanul de depozitare Electrolux EWH 100 Magnum?

speranță
1
raspunsul
242
de vizualizare

Bună după-amiază Într-o casă privată, este instalat un cazan de depozitare „Electrolux”, modelul „EWH 100 Magnum”. Funcționat pentru al șaselea an, niciodată curățat.

Pentru curățare, am scurs apa conform instrucțiunilor, adică am deschis robinetul de apă caldă, l-am închis pe cel rece, apoi am deschis supapa de siguranță. În total, foarte puțină apă curgea: 2 litri de la robinet și un litru de la robinet. De ce? La urma urmei, cazanul este de 100 de litri.

Deșurubați zece nu. Vă rog să-mi spuneți ce să fac. Multumesc

Comentarii vizitatorilor
  1. expert
    Alexey Dedyulin
    expert

Bine ai venit! Proiectarea majorității încălzitoarelor de apă, inclusiv Electrolux, este astfel încât atunci când dispozitivul este conectat corect la sistemul de alimentare cu apă, doar o parte din lichidul care se află în conductă cu apă caldă poate fi drenată. Acest lucru este pentru a proteja cazanul de drenaje inutile.

Cert este că încălzitoarele moderne de apă sunt proiectate pentru prezența constantă a apei în interiorul rezervorului. Chiar și cu un timp inactiv lung, apa trebuie să fie în rezervor! Acest lucru este necesar pentru a proteja încălzitorul de praf și pentru a preveni coroziunea (rugina apare mai repede când alternează modurile apă-aer decât atunci când este constant în apă).

Procedura de curățare nu include o scurgere completă. Golirea poate fi necesară numai la efectuarea lucrărilor de reparație, de exemplu atunci când înlocuiți un încălzitor. Producătorul „Electrolux” interzice categoric efectuarea curățării elementelor de încălzire.

bazine

Pompe

încălzirea