175 kare üzerinde evin geri kazanımı ile besleme ve egzoz havalandırmasını koymam gerekir mi?

Oleg
1
cevap
307
Ziyaretler

Merhaba 175 m özel bir ev inşa ediyoruz2 3 kişilik bir ailenin daimi ikametgahı için. Ev, mineral yün 100 mm + ıslak sıva ile yalıtılmıştır. Mikro havalandırmalı enerji tasarruflu pencereler.

Soru: Kurtarma ile cebri hava ve egzoz havalandırmasına ihtiyacımız var mı? Yoksa bir atık mı? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Ziyaretçi Yorumları
  1. uzman
    Alexey Dedyulin
    uzman

İyi günler, Oleg.

Bir dizi faktör gözlenirse:

1. Duvarlar uygun kalınlıkta ve iyi ısı yalıtım malzemesidir.
    2. Mutfakta iki havalandırma kanalı vardır. Biri mutfak zorla taslağı, ikincisi doğal havalandırma için.
    3. Enerji tasarruflu pencereler. Profil 70 mm kurulum derinliği ile en az beş oda olmalıdır., Enerji ve çok fonksiyonlu cam ile üç bardak çift camlı bir pencere ile.

Daha sonra, üç kişilik bir aile için, kurtarma ile cebri hava ve egzoz havalandırması özellikle gerekli değildir. Pencereleri gerektiği gibi mikro havalandırmaya koymak yeterli olacaktır ve adım adım açıklığınız varsa, hiç sorun yoktur.

Emin olmak için bir higrometre satın alabilir ve nem seviyesini kontrol edebilirsiniz. Gösterge% 55'ten fazlaysa, her zaman zaten konutta olan bir binaya dikkatli bir kurulum yapacak uzmanlara başvurabilirsiniz.

Sağlanan verilerden, bir tedarik ve egzoz havalandırma cihazına para harcamasında mantıklı bir anlam görmüyorum.

havuzlarda

pompaları

Isınıyor